Us desitgem unes Bones Festes de Nadal i un Bon –mobilitzat- 2012, encara que heu de saber  els  regalets  que ens ha deixat el Govern.
Reducció de l’import del complement específic o equivalent, preferentment en les dues pagues addicionals de juny i desembre.

Article 34 dels Pressupostos de la Generalitat
  • 1 * Altres mesures de reducció de la despesa de personal per al 2012

    S’autoritza el Govern a adoptar mesures excepcionals de reducció de la despesa de personal prevista per l’exercici 2012 que poden afectar, preferentment i amb caràcter proporcional sobre el total de les retribucions anuals, les pagues addicionals dels conceptes que tinguin consideració de complement específic o equivalent. Aquestes mesures han detenir un impacte equivalent al personal laboral de l’Administració de la Generalitat, i a la resta de personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya, així com al de les universitats públiques. Per al personal laboral, la distribució i l’aplicació de la reducció prevista en aquest apartat es produirà a través de la negociació col·lectiva i, en cas que l’1 de maig de 2012 no s’hagi arribat a un acord de distribució, aquesta reducció s’aplicarà a les retribucions de juny i desembre.

  • 2. Pel que fa a les entitats concertades dels àmbits sanitari, educatiu o social no incloses en el sector públic de la Generalitat de Catalunya es repercutirà una reducció equivalent en l’import dels crèdits dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2012 corresponents als concerts sanitaris del CatSalut, al pagament delegat dels concerts educatius i als concerts o encàrrecs de gestió per la prestació de serveis socials de l’ICASS amb entitats del sector públic, així com dels crèdits per al finançament ordinari de les universitats públiques. La part corresponent a les retribucions del personal que presta serveis en els ensenyaments objecte de concert dels centres concertats i percebudes pel sistema de pagament delegat, experimentarà, en el marc dels acords d’analogia retributiva i a partir de l’1 de gener del 2012, una reducció anàloga a tots els efectes per al personal funcionari docent no universitari, sense que l’import resultant sigui en còmput anual inferior al corresponent al personal públic amb condicions equivalents. A aquests efectes, s’autoritza al Govern de la Generalitat a l’adequació de l’import dels mòduls dels concerts educatius per a l’any 2012 corresponents a les despeses de personal.
  • Les mesures que acordi el Govern de la Generalitat en aplicació de l’apartat 1 * d’aquest article, podran ésser objecte d’adequació en cas que s’aprovi amb caràcter bàsic per a totes les administracions públiques una reducció de les retribucions del personal al servei del sector públic.
Per saber-ne més vés a:
Mobilitza’t

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.