Davant la situació excepcionalitat provocat per la variant Omicrom, CCOO juntament amb la resta del Comitè Intercentres,  hem parlat amb el Departament de la greu situació que es va produint en els centres on s’acumulen un nombre de casos de Covid importants i que requereix d’una gestió excepcional.

El Departament ha manifestat la seva voluntat de cobrir totes les baixes per poder garantir l’obertura les aules i que les instruccions que fan arribar als  Serveis territorials es basaven amb la celeritat. També han exposat la dificultat de trobar substitutes amb disponibilitat immediata.

En aquest context hem fet la següent proposta que ha estat acceptada amb la intenció de agilitzar al màxim l’arribada del personal substitut al centre tot respectant la normativa de la borsa.

“Un cop feta la comunicació de la preadjudicació als aspirants, el Serveis Territorials es posaran en contacte telefònicament amb el/la primer/a candidat/a per ordre de puntuació de borsa per confirmar si accepta la proposta de contractació.

 En cas que aquest primera persona acceptés la proposta de contractació, amb antelació suficient com per poder-se incorporar a la Llar d’infants abans de les 11h del matí del mateix dia, es procedirà a l’adjudicació immediata per caràcter d’urgència i la incorporació de la persona al centre de treball.”

El Departament s’ha compromès a fer arribar aquesta nova instrucció als serveis territorials.

CCOO davant una situació d’excepcionalitat negociem solucions excepcionals.

L’EDUCACIÓ S’HA DE PROTEGIR!!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.