Com ja sabeu el Departament ha publicat les llistes provisionals de la fase d’oposició que te un valor del 35% del total a la qual s’han presentat 2415 aspirants.

Properament, el 5 de març es realitzaran les proves de català i castellà, un cop realitzades es publicaran les llistes definitives. A partir d’aquell moment el Departament informarà de com i quan presentar els mèrits.

El nombre de places convocades en aquest procés 756, es veu superat amb escreix per les 2000 aspirants que han assolit la puntuació mínima de la primera prova.

De les 599 aspirants que no l’han superat unes 135, segons els nostres càlculs, tenen actualment una relació contractual amb el Departament. Des de CCOO hem aportat al Departament una solució per l’estabilitat de tot aquest personal: la consolidació com a vacants de totes les places que actualment són de programa i Covid

Per tant seguirem exigint al Departament el compromís vers una proposta factible que garantirà un lloc de treball per a totes aquestes companyes

Futurs processos selectius de totes les categories professionals.

En l’última reunió de Comitè Intercentres amb el Departament vam argumentar la necessitat i l’obligació que surtin  els processos selectius de totes les categories professionals i vam demanar dades i dates dels mateixos.

El Departament va respondre que el calendari és el que marca la Llei 20/2021, que les ofertes han d’estar publicades el  juny i convocades  abans de 31 de desembre de 2022.

Així mateix van manifestar que estaven a l’ espera a veure com es concreta per part de la Direcció General de la  Funció Pública que es qui ha de fer l’anàlisi de totes les places. El Departament informa que en les  properes setmanes  a la Mesa General facilitaran aquesta informació a les representants sindicals.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.