COMITÈ INTERCENTRES DEL PERSONAL LABORAL DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT

Accedeix al document en PDF

A L’ATENCIÓ DELS EDUCADORS/ES D’EDUCACIÓ ESPECIAL
Companyes i companys.
A la Mesa Técnica d’Educació Especial, que manté el comitè intercentres amb el Departament d’Ensenyament, s’estan tractant, els temes següents:
• La regulació de la titulació d’accés i la habilitació del col•lectiu amb contractació no fix d’educadors/es d’educació especial.
Davant la imposició del Departament en l’exigència de una titulació específica per l’accés a aquesta categoria professional, el Comitè Intercentres estem treballant per que tot el personal no fix i que està ocupant aquests llocs de treball, tinguin la possibilitat de cursar la titulació, creant els facilitadors necessaris per adquirir-la; així, com per la creació d’una habilitació per aquells treballadors/es que tinguin formació equivalent i,o de la mateixa família professional
El nostre objectiu serà que cap treballador/a de l’actual Bloc 1 de la borsa de treball, quedi sense la possibilitat d’adequar-se al nou requisit.
Aprofitem per ratificar-vos, que tot el personal amb contractació indefinida, queda exempt de l’exigència d’aquest requisit de titulació.
• Franja horària d’atenció directe a l’alumnat.
Ensenyament s’ha mostrat obert a reduir la franja horària d’atenció directe a l’alumnat a conseqüència de les reiterades queixes del delegats de personal. 
Com a conseqüència de la modificació de la jornada d’atenció directa a l’alumnat imposada pel Departament a setembre de 2012, els resultats de les diferents avaluacions i l’increment de la sinistralitat del col•lectiu s’ha pogut constatar la incidència negativa que ha tingut aquest increment horari d’atenció directa a l’alumnat sobre aquests treballadors.
El comitè manté el posicionament del retorn a la jornada anterior. Continuarem treballant per que aquesta negociació tingui el resultat més favorable pel col•lectiu.
US MANTINDREM INFORMATS
CCOO UGT USTEC-STEs     AMRC JUNTS
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.