Companyes i companys,
A la reunió d’ahir del Comitè Intercentres varem tractar dels següents temes: 

Canvi de destinació: El Departament informa que durant el mes de setembre iniciarà el procediment per a fer la convocatòria de canvi de destinació per les categories d’educadora d’educació especial i integradora social a la qual pot participar el personal laboral fix.
Borsa de treball: Un cop feta la regularització del mèrits de la borsa oberta durant la primera quinzena de juliol procediran a la reordenació del bolc 1 afegint el temps treballat i les persones del bloc tres que han treballat aquest curs.
Escola inclusiva: el Departament comunica que la pròrroga pressupostària dificulta la continuïtat del programa de l’escola inclusiva. Així mateix manifesten la voluntat de trobar una solució i que per això estan en converses amb el departament d’Economia. CCOO, davant el que suposa la pèrdua de mes de 300 llocs de treball, hem manifestat que aquesta situació ha causat un impacte negatiu i de preocupació en els treballadors i  està  creant un gran malestar a les escoles ja que la supressió de recursos humans per atendre a la població infantil amb més dificultats no es pot admetre i portarà conseqüències molt greus pel sistema educatiu català. 
Avaluacions de riscos dels Centres d’educació Especial: En resposta del resultats de l’avaluació el departament ens informa que realitzarà diferents accions formatives pel personal d’educació especial. CCOO pensem que la formació sempre és útil però que la única sortida a la situació de risc laboral que viu aquest col·lectiu és el retorn a la situació horària anterior i així ho vam manifestar.
Dies addicionals de vacances: a nivell parlamentari s’ha autoritzat el gaudi d’aquest dies ara be, seran efectius a partir d’aquest any i de la publicació del Decret Llei que els autoritzi. Aquest decret està prevista la seva aprovació i publicació per la setmana del vinent. El departament comunica que donarà les instruccions oportunes als SSTT per tal que els centres puguin organitzar-se. CCOO varem manifestar la urgència temporal donada les dates del curs que estem.
Documents d’organització de centres: En principi el Departament manifesta que pel que fa al personal laboral no està previst cap canvi, encara no se sap quan es publicaran, així que tiguem informació us ho comunicarem.
Avui en un reunió extraordinària de la CIVE, s’ha acordat fer efectiva la sentència referent a la paga del 2012, això vol dir que el proper mes de novembre el personal laboral cobrarà un 29,52 % que sumat al 24,04 % que es va cobrar el març de 2015, fa un total del 53,56 % tal com diu la sentencia esmentada. La resta de la paga es farà efectiva en els altres dos terminis acordats en la Mesa General de la Funció Pública.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.