Companyes i companys,

Un any més iniciem un nou curs arrossegant  les retallades que hem anat sumant;  les dificultats en les substitucions, pèrdues de drets laborals en relació a la  Incapacitat Temporal, la sostracció d’una paga anual, el menyspreu a la negociació col·lectiva, etc. Un llistat de greuges que es volen  justificar amb la teoria d’una  crisi que demana reformes laborals i socials injustes i reaccionàries. 


Però tots nosaltres seguim aquí, començant un nou curs i  desitjant que el pugueu gaudir professionalment.  També ha de ser un curs reivindicatiu i de lluita a fi de fer un front comú per recuperar els drets perduts i superar l’actual situació. En aquesta lluita comptem amb la vostra participació.

Estan previstes per aquest primer trimestre mobilitzacions en contra de la LOMCE i altres a favor de la recuperació dels drets de ciutadania,  així com per la defensa de la negociació col·lectiva i la recuperació  drets laborals.

En un inici us convidem a sumar-vos als actes del 11 de setembre en els quals CCOO participarem del tram 57 i 58  juntament amb altres organitzacions i entitats amb el lema  “Per una Catalunya social”  (clica per més informació).

Per altra part us volem fer partícips de les següents informacions:

Educació Especial
Lamentablement  les reclamacions  judicials iniciades en contra del canvi horari del personal educador han estat desestimades, per tant cal reiniciar el procés negociador que el Departament va incomplir en el seu dia.
Al mes de juliol es va produir un  canvi a la Direcció General d’Educació  Infantil i Primària amb el nomenament de la Sra.Carme Ortoll i la Sra. Mercè Esteve com a noves directora i subdirectora  respectivament. Volem interpretar aquest canvi com una possibilitat d’obrir camins de negociació .
Borsa de treball
Reiteradament hem reclamat al Departament la necessitat d’obrir la borsa de treball per tal que les persones poguessin modificar territoris i categories, així com la regularització d’un grup de treballadors i treballadores que, per diversos motius, no tenien la seva situació a la borsa actualitzada.
El Departament manifesta que regularitzarà la situació d’aquest grup de treballadores i que contactarà amb elles individualment per tal d’esmenar els errors.
Insistirem per tal que la borsa es pugui obrir abans de finalitzar l’any ja que es necessari facilitar els canvis geogràfics en uns moments com els actuals.
Pel que fa a la borsa de treball de personal docent del CEPA Oriol Martorell, s’ha publicat, per part de la Subdirecció de Professorat, sense informar-ne al Comitè Intercentres, la qual cosa hem denunciat.

Plantilles i mobilitats pel curs 2014- 2015

Com bé sabeu a principi de curs es produeixen reajustaments de les necessitats dels centres de primària i secundària  dels treballadors i treballadores laborals la qual cosa suposa mobilitats de centre de treball i en ocasions el retorn a la borsa. Exigim tenir informació d’aquests  abans de la finalització del curs escolar. Considerem que es molt precipitat informar a les persones durant el mes de d’agost o  primers de setembre.

Així mateix, pel que fa a les llars d’infants,  hem sabut que s’ha reduït personal educador a les Llars El Sucre,  l’Esquitx i La Mainada. al mateix temps s’han incrementat a  les Llars de la Quitxalla, l’Arrel, Garbí i Dumbo.

De la totalitat de la plantilla de personal laboral, hores d’ara el Departament encara no ha informat de totes les modificacions que s’han produït en les diferents Serveis Territorials.

Per part de CCOO hem demanat al Departament tant la informació de tots aquests canvis que s’han produït durant el mes d’agost, així com la justificació dels mateixos.

Professorat de Religió

CCOO , JUNTS i AMRC varem signar el document que recull les bases per les quals s’han dut a terme les adjudicacions provisionals del professorat de religió amb contracte indefinit pel curs 2014- 2015

Monitors dels  programes de formació i inserció

Aquest col·lectiu de monitors  renova el seu contracte de treball amb data 1 de setembre. Quatre companys es veuran afectats per un canvi de centre. A partir d’aquest curs serà el servei de personal docent dels diferents Serveis Territorials qui gestioni qualsevol qüestió relacionada amb els monitors dels programes de formació i inserció. La Subdirecció de Personal d’Administració i Serveis  gestionarà els contractes.
Accés al document en pdf (+) 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.