Les retallades tenen culpables!
Els enemics de la universitat publica no són benvinguts!
Les universitats som víctimes d’un atac que posa en qüestió la nostra supervivència com a servei públic, però no és per una catàstrofe natural, ni per un castig diví, sinó que és el resultat d’una política concreta, exercida per persones concretes, amb noms i cognoms: Artur Mas i Andreu Mas-Colell. Els qui han eliminat l’impost de successions per afavorir les rendes més elevades volen ofegar la universitat pública, com estan fent amb la sanitat o amb l’assistència a la dependència. Ara tenen la barra de voler venir a la UPC per inaugurar el “curs acadèmic”, que és com posar a Herodes de padrí de bateig.
Convoquem a totes i tots els estudiants, PDI, PAS i al conjunt de la població a denunciar aquesta burla repugnant.
La Concentració s’iniciarà a les 9.00 hores del 7 d’octubre a la porta de l’ETSAB (Escola d’Arquitectura de Barcelona) Av. Diagonal 649. Campus Sud de la UPC a Barcelona. Continuarà en Manifestació per la Diagonal fins Av. del Tinent Coronel Valenzuela, entrada en el Campus Nord de la UPC i dirigint-se a la Pl. Eusebi Güell davant de l’Edifici Vèrtex de la UPC.


Ver Manifestació Universitària 07/10/2011 en un mapa más grande

CCOO i UGT han intentat fer una convocatòria unitària amb la resta de Sindicats i Organitzacions Universitàries el que ens a fet endarrerir el comunicat de la concentració fins el dia d’avui.

Convoquen: UGT I CCOO

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.