Navegació: PÚBLICA

EDUCACIÓ

Aquest mes de gener, les treballadores i els treballadors de la Generalitat i de l’educació concertada no veuran reflectit cap increment en la seva nòmina. Funció Pública encara no ha donat resposta a la petició de CCOO de convocar la Mesa General de negociació ni a cap de les propostes de CCOO en matèria salarial per aquest any 2021, propostes que coneixen ja fa mesos.

EDUCACIÓ ordenador

La Federació d’Educació de CCOO ofereix cursos en línia reconeguts pel INTEF (Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del professorat) , a través del conveni subscrit amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional (MEFP) en matèria de formació permanent del professorat, baremables a totes les comunitats autònomes per a oposicions, concurs de trasllats i sexennis.

Laborals

Ja pots consultar la nòmina d’aquest mes a l’ATRI Accés al portal ATRI Recordem: Cobrament juliol 2020 del 60% de la paga extra pendent del 2013 Informació relacionada: Cobrament aquest juliol del 60% de la paga extra pendent del 2013 Abonament en la nòmina del mes de juliol el 60% de la paga extra pendent

1 2 3 465