Concurs de trasllats: Tota la informació

Data publicació de la resolució provisional

El Departament d’Educació ha informat que el 4 de març hi ha la previsió de la publicació de la resolució provisional d’adjudicació de destinacions del concurs de trasllats dels cossos d’ensenyaments secundaris, escoles oficials d’idiomes, escoles d’arts i de la inspecció d’educació.

El termini per presentar reclamacions i, en el cas de participació voluntària, desistiments serà de 10 dies hàbils, del 5 al 18 de març.

Pel que fa a la resolució provisional del cos de mestres, la previsió és que es faci pública una setmana més tard, l’11 de març, sempre i quan no es produeixin incidències en l’aprovació dels resultats.

Segons el calendari previst, la resolució definitiva dels 2 concursos es resoldrà a mitjan maig.

Vacants provisionals del concurs de trasllats

El Departament d’Educació ha publicat les vacants provisionals corresponents al concurs de trasllats adreçat al personal funcionari de carrera i en pràctiques per proveir llocs de treball. Clica damunt per veure la resolució corresponent:

Vacants del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l’ESO en instituts i instituts escola.

Vacants a la Inspecció d’Educació, i llocs de treball vacants corresponents als cossos d’ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts i instituts escola, a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art i superiors de disseny.

 

Publicació de la llista de participants amb puntuació

Publicació de la llista de participants amb puntuació del concurs general de trasllats.

D’acord amb la Resolució de convocatòria el termini per presentar reclamacions és de 3 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació. En aquest cas: del 3 al 5 de febrer.

La presentació de reclamacions es farà telemàticament.

Accés a la llista de participants amb el codi d'usuari GICAR (ATRI)

Accés a la llista de participants amb el codi d'usuari temporal

Model de reclamació

Accés a l'aplicació Tramesa del model de reclamació (disponible a partir del 3 de febrer)  amb, si escau, documentació justificativa.

 

Sol·licitud d'inscripció

Xerrades informatives telemàtiques per l'afiliació

Pots inscriure’t en aquest formulari

Calendari

  • Sol·licituds: 5 de novembre a 26 de novembre (ambdós inclosos).
  • Llista d’admesos i exclosos i de baremació: Finals gener-principis febrer. 3 dies hàbils per possibles reclamacions.
  • Vacants provisionals: febrer-març
  • Resolució provisional: març. Reclamacions: 10 dies hàbils. Mateix termini, es podrà desistir a la participació voluntària.
  • Vacants definitives: abril - maig 2021
  • Definitiva: mitjans maig de 2021.

Resolució de la convocatòria de concurs de trasllats

Cos de mestres

RESOLUCIÓ EDU/2668/2020, de 26 d’octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l’ESO en instituts i instituts escola.

Ensenyaments secundaris i de règim especial, als instituts, instituts escola, a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art i superiors de disseny.

RESOLUCIÓ EDU/2669/2020, de 26 d’octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants en la Inspecció d’Educació i llocs de treball vacants, corresponents als cossos docents d’ensenyaments secundaris i de règim especial, als instituts, instituts escola, a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art i superiors de disseny.

Plantilles

RESOLUCIÓ EDU/2738/2020, de 29 d'octubre, per la qual s'aproven les plantilles de personal docent dels centres i dels serveis educatius dependents del Departament d'Educació per al curs 2020-2021.

Full informatiu resum

Full resum en pdf

Concurs de trasllats 2020-21: sol·licituds del 5 al 26 de novembre

Informació de la Mesa sectorial del 20 d'octubre.

Butlletí informatiu "Concurs de trasllat"

Vols rebre informació del procés de concurs de trasllat i saber com s'ha de realitzar? Vols rebre avisos dels terminis de presentació de sol·licituds i publicació dels resultats? T'agradaria fer consultes específiques de la teva situació concreta?

Si et subscrius en butlletí del concurs de trasllat aniràs rebent per correu electrònic tota aquesta informació.

Xerrades informatives per l'afiliació

En breu es publicarà el formulari d'inscripció a les xerrades telemàtiques informatives per l'afiliació. 

Full Resum

Full Resum en PDF (En elaboració a l'espera de la publicació de la resolució)

Mapa i dades dels centres educatius de Catalunya

Consulteu el Mapa de centres educatius de Catalunya 

i la base de dades de centres del Departament d'Educació.

 

Càlcul barem estatal

Publicació al BOE de les normes procedimentals i de les Convocatòries al DOGC

Publicació al BOE de l'ordre EFP/1015/2018, d'1 d'octubre per la qual s'estableixen les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d'àmbit estatal, que han de convocar-se durant el curs 2018/2019, per a personal funcionari dels Cossos docents.

DOGC del 31 d'octubre de 2018: Publicació de les convocatòries del concurs de trasllats:

A efectes de calendari cal remarcar que el termini de presentació d'instàncies de participació per a tots els concursos de trasllats d'àmbit estatal que han de convocar-se durant el curs 2018/2019 serà des del 6 al 27 de novembre de 2018, tots dos inclosos. Abans d'aquestes dates el BOE publicarà eles convocatòries que realitzi per a la provisió de places o llocs vacants per concurs de trasllats d'àmbit estatal corresponent al seu àmbit de gestió territorial i el DOGC les corresponents al Departament d'Ensenyament de la Generalitat. 

Sol·licitud de participació

Per accedir a l'aplicació us heu d'identificar amb el codi d'usuari d'Atri. Si no teniu codi d'usuari d'Atri, podeu donar-vos d'alta al registre temporal d'usuaris (conserveu aquest codi temporal durant tot el procés de tramitació i de consulta de l'adjudicació). Clica damunt per accedir a l'aplicatiu:

Si teniu dubtes o voleu fer una consulta, us podeu apuntar al grup correu del concurs de trasllat (punt següent) i fer les consultes que vulgueu

Grup correu Concurs de trasllat

Vols rebre informació del procés de concurs de trasllat i saber com s'ha de realitzar? Vols rebre avisos dels terminis de presentació de sol·licituds i publicació dels resultats? T'agradaria fer consultes específiques de la teva situació concreta?

Si et subscrius en butlletí del concurs de trasllat aniràs rebent per correu electrònic tota aquesta informació.

Xerrades informatives

Ja s'han realitzat totes les xerrades informatives previstes. Si tens dubtes o consultes apuntat en el butlletí del concurs de trasllat i t'informarem de noves xerrades.

Full Resum

Mapa i dades dels centres educatius de Catalunya

Consulteu el Mapa de centres educatius de Catalunya 

i la base de dades de centres del Departament d'Educació.

 

Convocatòria de concurs específic pel perfil de competència digital

El Departament d'Ensenyament ha publicat la RESOLUCIÓ ENS/2611/2018, de 6 de novembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits per tal de proveir, amb caràcter definitiu, llocs de treball docents específics amb perfil professional de competència digital docent, en centres educatius públics dependents del Departament d'Ensenyament.
CCOO Educació ja vam manifestar el nostre desacord davant 'aquesta resolució i vam fer diverses propostes en la reunió de la Mesa Sectorial de negociació del Personal Docent no Universitari en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya del 24 d’octubre de 2018.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies