Oposicions docents: Cursos de preparació

CURSOS D’ORIENTACIÓ A LA PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA ONLINE!

La Federació d’Educació de CCOO organitza cursos de preparació per les oposicions docents. Aquestes oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris. 
Inscripció:
Afiliació i nova afiliació: del 15 al 24 de maig
Obert a tothom a partir del 25 de maig
Preus:
  • Afiliació: 105€
  • Nova afiliació: 165€ (Per accedir a descomptes en els cursos no subvencionats de formació es requereix una carència de tres mesos d’afiliació en la quota general ordinària. Una vegada passats els tres mesos, podreu sol·licitar el canvi de tipus de quota a reduïda, presentant els justificants d’ingressos pertinents).
  • No Afiliats/des: 270€
Cursos de 30 hores reconeguts pel Departament d’Educació.
Clica damunt el curs que t’interessi:

Secundària Orientació Educativa (nou) Inici: Juliol

Secundària Orientació Educativa Inici: Juliol

Secundària àmbit Científico_Tecnològic (nou) Inici: Juliol

Secundària àmbit Humanístic-Social (nou) Inici: Juliol

Secundària àmbit Humanístic-Social Inici: Juliol

Formació Professional (nou) Inici: Juliol

Primària (nou) Inici: Juliol

Primària Inici: Juliol

 

Infantil Inici: Juliol

Informació actualitzada: Si vols rebre la informació actualitzada referent a les properes oposicions docents i els propers cursos apuntat al grup correu omplint aquest formulari.

La convocatòria oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris.  Tens més informació de les places ofertades fins als 2022 en aquest enllaç.

image_print

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies