Oposicions docents: Cursos de preparació

CURSOS D’ORIENTACIÓ A LA PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA

La Federació d’Educació de CCOO organitza nous cursos de preparació per les properes oposicions docents. Aquestes oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris. 
 
Descripció:

Els cursos se centren en el disseny i l’orientació per la programació didàctica i la seva defensa davant el tribunal.

Les PLACES SÓN LIMITADES. La reserva de plaça serà en estricte ordre d’inscripció i pagament del curs, priortizant l’afiliació de CCOO. Si es fa l’afiliació abans de fer el pagament, es pot gaudir del descompte de nova afiliació. Enllaç per afiliar-se (nova afiliació)
Tens tota la informació i l’enllaç per inscriure’s en els següents enllaços:
ATENCIÓ: Per qüestions d’organització pot haver-hi canvis, noves ofertes o anul·lacions de cursos.
 
Preu: La matrícula s’abonarà en un únic pagament abans de l’inici del curs i tindrà diferents imports segons la situació de l’afiliació:
  • 130€ Afiliats/des
  • 200 € Nous/ves afiliats/des
  • 330€ No afiliats/des.

Per afiliar-se us podeu adreçar a alguna de les nostres seus (Enllaç) o en la nostra web.

Aquest curs estarà reconegut pel Departament d’Ensenyament a l’hora de computar com a mèrits.

Informació actualitzada: Si vols rebre la informació actualitzada referent a les properes oposicions docents apuntat al grup correu omplint aquest formulari.

Aquestes oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris.  Tens més informació de les places ofertades fins als 2022 en aquest enllaç.

image_print

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies