Assetjament psicològic i/o sexual en l’àmbit laboral

Des de gener de 2015 està vigent el nou Protocol per a la prevenció, la detecció, l’actuació i la resolució de situacions d’assetjament psicològic i altres discriminacions a la feina elaborat per la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l’Administració, del Departament de Governació i Administracions Públiques.

La principal novetat és que la sol·licitud s’ha d’adreçar a la Direcció general de Funció Pública (mitjançant els formularis 1a, 1b i 1c), la qual emetrà una resolució, en un termini de 15 dies, adreçada a la Secretaria general del departament d’Educació.

Pel que fa als casos d’assetjament sexual, les sol·licituds s’han d’ajustar al Protocol per a la prevenció, detecció, actuació i resolució de situacions d’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat sexual, que està en vigor des d’agost de 2015 i es troba disponible a l’apartat Assetjament sexual en l’àmbit laboral del web del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Les sol·licituds d’intervenció s’han de trametre a la Direcció General de
la Funció Pública, la qual durà a terme la investigació corresponent
mitjançant la Subdirecció General d’Ordenació Jurídica i d’Inspecció
General de Serveis de Personal.

Font: INTRANET Departament d’Educació
image_print

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies