Teresa Esperabé explica el contenciós-administratiu que CCOO Educació ha presentat en contra el sistema de provisió de llocs de treball

Vídeo de Teresa Esperabé explicant com CCOO interposa un contenciós-administratiu contra la resolució EDU/1852/2021 d’11 de juny i altres articles dels decrets que afecten l’accés al treball públic docent.

Us recordem amb aquest vídeo la roda de premsa presentant el contenciós-administratiu que CCOO Educació ha presentat en contra el sistema de provisió de llocs de treball. Amb Teresa Esperabé, secretaria general de la Federació d’Educació de CCOO Educació de Catalunya, explicant com CCOO impugna el sistema de substitucions per entrevistes i altres normatives emparades en la LOMCE per incompatibilitat amb la normativa vigent. Sota el parany de l’autonomia i del projecte educatiu dels centres públics, Catalunya ha instaurat un model de selecció de personal docent; únic en l’estat, propi de l’empresa privada. A dia d’avui, no tenim cap indicador que demostri que aquest desplegament normatiu hagi millorat la qualitat educativa. La pèrdua dels drets de les persones treballadores als centres públics és una evidència.

Tens més informació a: bit.ly/AdjudicacionsTransparents

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]