CCOO interposa contenciós-administratiu contra el sistema de provisió docent: judici 20 de març 2023. Quasi 5000 firmes, però falta la teva

Volem unes adjudicacions transparents, necessitem la teva signatura de suport. Quasi 5.000 persones ja han signat, però falta la teva.

Com sabeu la Federació d’Educació de les CCOO hem interposat un contenciós-administratiu contra tot el sistema de provisió de llocs de treball que ha estat perjudicant greument al col·lectiu docent dels centres públics de Catalunya al llarg dels últims anys. Cal denunciar i fer públic que aquest sistema no és transparent, crea injustícies i no garanteix l’accés als llocs de treball públics en igualtat de condicions per part de tot el personal.

Des de CCOO estem recollint signatures de suport a la petició que farem al Parlament de Catalunya en la que exigim que es deroguin aquestes normatives abans del proper judici de març del 2023. En aquest judici també s’hi presentaran 12 docents de Catalunya amb els seus casos de greuge particular. Per a donar suport al contenciós i a aquesta iniciativa us demanem que signeu la nostra petició a través del següent formulari d’adhesions:

Formulari de suport

Per a més informació sobre el tema i per a veure’n els detalls del contenciós-administratiu: bit.ly/AdjudicacionsTransparents