Canvis en la meritació per formar part de la borsa de treball docent

MÈRITS PER ENTRAR A LA BORSA ANNEX 3 EDU/2182/2021

Únicament es valoren els mèrits assolits fins a la data de la tramitació telemàtica de la sol·licitud.

Els mèrits es valoren segons el següent:

1. Experiència docent (màxim 18 punts)

NOVETAT:

1.1 Per cada mes complet durant el qual s’hagin impartit ensenyaments reglats corresponents a qualsevol nivell educatiu: 0,4 punts, màxim 15 punts.

A aquests efectes, també computen com a serveis docents els prestats com a educador en llars d’infants, com a professorat d’estudis catalans i altres llengües a les universitats de fora del domini lingüístic i com a professorat del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Documents justificatius: còpia del nomenament o contracte, o certificació expedida per la direcció del centre corresponent, amb el vistiplau de la Inspecció d’Educació o bé pel secretari del col·legi de doctors i llicenciats o d’altres col·legis professionals, sempre que aquesta certificació sigui emesa d’acord amb els seus estatuts. Els serveis prestats a l’estranger s’acrediten mitjançant certificats expedits pels ministeris d’educació, per les universitats o per altres administracions amb competències educatives dels països respectius, degudament traduïts a qualsevol de les dues llengües oficials a Catalunya.

Els serveis prestats en centres dependents del Departament d’Educació es valoren d’acord amb les dades que consten al registre informàtic de personal docent del Departament d’Educació i els participants no han d’aportar cap document justificatiu.

Per als serveis prestats fora del Departament d’Educació s’ha d’acreditar la data de finalització de la prestació del servei mitjançant una diligència de cessament, una certificació d’empresa o algun altre document oficial on consti aquesta informació.

1.2 Per al personal d’atenció educativa no docent que acrediti haver treballat un mínim de 12 mesos: 2,5 punts.

1.3 Per al personal monitor i/o director d’educació en el lleure infantil i juvenil: 1 punt.

2. Formació acadèmica

2.1 Expedient acadèmic dels títols al·legats

2.1.1 Nota mitjana del títol al·legat com a requisit de titulació per a l’accés (sempre que en l’expedient acadèmic consti la nota mitjana):

  • De 6 punts fins a 7,49 punts: 1,5 punts.
  • De 7,50 punts fins a 8,99 punts: 2,5 punts.
  • De 9 punts fins a 10 punts: 5 punts.

En el cas que en la nota mitjana de l’expedient acadèmic no figurin les expressions numèriques completes, s’apliquen les equivalències següents: Aprovat: 5 punts. Bé: 6 punts. Notable: 7 punts. Excel·lent: 9 punts. Matrícula d’honor: 10 punts. 2.1.2

Si l’obtenció del títol de grau i de màster de formació del professorat exigits com a requisits d’accés tenen establerta una Prova d’Aptitud Personal (PAP) per a l’admissió, valorable a criteri dels Departaments competents en matèria d’Educació i d’Universitats: 5 punts.

2.1.3 Pel títol de doctor en la titulació al·legada com a requisit de titulació per a l’accés: 5 punts.

2.2 Per titulacions universitàries: màxim 20 punts.

2.2.1 Per cada titulació universitària de primer cicle: 5 punts, màxim 10 punts. 2.2.2 Per cada titulació universitària de segon cicle: 5 punts, màxim 10 punts.

2.2.3 Per cada títol universitari de grau: 10 punts, màxim 20 punts.

2.2.4 Per cada títol universitari oficial de Màster: 5 punts, màxim 10 punts.

2.3 Acreditació del domini d’una llengua estrangera

2.3.1 Per l’acreditació del domini d’una de les llengües curriculars següents: anglès, francès, italià, alemany:

  • Corresponent al nivell B2 del MECR: 5 punts per cada llengua acreditada.
  • Corresponent al nivell C1 del MECR: 10 punts per cada llengua acreditada.
  • Corresponent al nivell C2 del MECR: 15 punts per cada llengua acreditada.

2.3.2 Per l’acreditació del domini d’una altra llengua estrangera:

  • Corresponent al nivell B2 del MECR: 2 punts per cada llengua acreditada.
  • Corresponent al nivell C1 del MECR: 4 punts per cada llengua acreditada.
  • Corresponent al nivell C2 del MECR: 6 punts per cada llengua acreditada.

2.4 Per cada curs de formació i perfeccionament impartit o realitzat d’un mínim de 30 hores, o diploma de postgrau finalitzat: 0,5 punts per cada 30 hores acreditades o postgrau finalitzat: màxim 5 punts

NOVETAT:

Afegir un nou apartat al punt 2. Formació acadèmica de l’Annex 3. Barem i documents justificatius dels mèrits, de la Resolució EDU/2182/2021, de 9 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores de les convocatòries de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament d’Educació, amb el redactat següent:

2.5 Acreditació del domini de la llengua catalana corresponent al nivell C2 del MECR: 5 punts.