Autogestió de la disponibilitat. Curs 2022-2023

Les persones que durant el curs 2022-2023 no vulguin ser nomenades ho han de sol·licitar mitjançant l’aplicació.

Les persones que no vulguin obtenir un nomenament a partir de l’1 de setembre de 2022, ho han de sol·licitar mitjançant l’aplicació, com a molt tard el 31 de maig de 2022. Les persones que estiguin prestant serveis, han d’indicar a la sol·licitud de no disponibilitat una data d’inici posterior a la data en què finalitza el nomenament que tenen actualment.

L’aplicació romandrà tancada de l’1 de juny a l’1 de juliol de 2022.

Les dates d’inici i de final de la no disponibilitat seran les que es demanin a la sol·licitud. En qualsevol cas, els efectes de la sol·licitud seran sempre a partir de l’endemà de tramitar-la.

Només es pot sol·licitar un període de no disponibilitat i fins que aquest no finalitzi no se’n pot demanar un altre.

No es participarà en els nomenaments telemàtics fins que no s’informi de la data final del període de no disponibilitat.

Les sol·licituds de no disponibilitat que es realitzin mitjançant aquesta aplicació tenen efectes a les adjudicacions de destinacions provisionals per al curs 2022-2023 i als nomenaments telemàtics.

Les persones que es trobin de baixa per accident laboral, maternitat o paternitat no han d’utilitzar aquesta aplicació sinó que han d’adreçar-se als serveis territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona per sol·licitar la baixa temporal i acreditar la seva situació. Cal fer-ho així perquè el temps de durada de la baixa o del permís computi com a serveis prestats a efectes de número de la borsa, sempre i quan hagin obtingut un nomenament.

Accés a l’aplicació