Adjudicacions provisionals. Xerrades informatives per al personal interí-substitut presencials obertes a tothom

Xerrades informatives presencials obertes a tothom

Les xerrades presencials sobre les adjudicacions provisionals pel personal interí-substitut, obertes a tothom, afiliació i no afiliació. Per poder assistir-hi i fer una previsió de l’assistència, cal apuntar-se en aquest formulari.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]

Resolució de dubtes per l’afiliació i la nova afiliació

Recordem a la nostra a afiliació que si tenen qualsevol dubte referent al procés d’adjudicacions provisionals, poden preguntar a la seva persona referent de CCOO Educació del seu territori. Si encara no hi  heu contactat, ho podeu fer mitjançant el formulari de consultes per l’afiliació en aquest enllaç. I si teniu problemes per contactar-hi, podeu enviar un correu a [email protected] i us facilitarem les dades de contacte.

Comentar-vos que com afiliació o nova afiliació, en uns dies us enviarem al vostre correu d’afiliats l’accés a un vídeo explicatiu de tot el procés d’adjudicacions, que el podreu visualitzar quan vulgueu.

També podeu participar en una de les dues sessions de consultes telemàtiquesper l’afiliació i la nova afiliació, que es realitzarà el dimecres 20 d’abril a les 10 hores i el dijous 21 a les 18 hores. En aquestes sessions podreu fer consultes al nostre equip d’assessorament. Per tenir accés telemàtic, cal inscriure’s abans en aquest formulari.

Si vols afiliar-te, ho pots fer de manera ràpida i segura aquí: afiliat.ccoo.cat


Rep informació actualitzada al moment

Si vols rebre informació genèrica sobre el procés d’adjudicacions provisionals, pots apuntar-te al butlletí d’adjudicacions a: educaccio.cat/infoeduccoo