Acord d'increment salarial pel 2022 a la Mesa Sectorial del Primer Conveni Col·lectiu Autonòmic de l'Ensenyament i Formació No Reglada de Catalunya.

Els sindicats CCOO, UGT i USOC, d'una part, i la patronal Catformació, d'altra, hem firmat l'acord final en relació amb l'increment salarial per a l'any 2022 a la Mesa Sectorial del Primer Conveni Col·lectiu Autonòmic de l'Ensenyament i Formació No Reglada de Catalunya.

L'increment pactat per ambdues parts serà del 2,5% a aplicar a partir de l’u de gener del 2022.

El preacord s’ha signat aquest dijous, dia 17 de febrer, després que CCOO l’hagi consultat amb l’afiliació i els delegats/des que van votar a favor amb un 95,3% dels vots. Les noves taules salarials es registraran per a la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat.

Després de mesos de dificultats econòmiques al sector motivats per la pandèmia de la COVID, que han suposat no pocs ERTOs, acomiadaments i d'altres adversitats, CCOO valorem positivament el resultat d'aquestes negociacions en la mesura que poden significar l'inici d'un canvi de tendència cap a la millora en les condicions laborals de les persones treballadores del sector.

Us informem que el sindicat ja estem treballant al voltant de l'impacte de la reforma laboral al nostre sector per tal que suposi millores en les nostres condicions laborals. Us mantindrem informats.

Finalment, també us volem transmetre que el text de l’actual conveni és vigent fins el 31 de desembre de 2023 amb la possibilitat de pròrroga d'any en any. En els mesos vinents analitzarem conjuntament amb l'afiliació i les persones delegades del sector el seu funcionament i aplicació a les empreses del sector a través d'una enquesta. L'objectiu serà conèixer quins elements del conveni han funcionat bé i quins elements requereixen una adaptació a les noves formes de treballar i quins elements hauran de millorar en la negociació col·lectiva del pròxim conveni.

Salut i lluita

 

Comparteix.

Comentaris tancats.