Noves convocatòries de concurs-oposició i cursos de formació per preparar-les_

Arran de l’acord en matèria d’estabilitat signat a escala estatal per CCOO, la posterior aprovació de la Llei de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública, i les diverses negociacions que s’estan duent a terme a les meses estatal i del Departament d’Educació, són moltes les preguntes que ens adreceu respecte dels canvis que se’n poden derivar i de com poden afectar les properes oposicions a cossos docents.

En primer lloc, cal dir de manera clara que CCOO ens hem quedat sols a la mesa del departament en la defensa que la convocatòria d’oposicions prevegi fer-les enguany i amb la nova normativa, el que afavorirà l’estabilització de les persones interines, a més la convocatòria simplifica el procés amb proves no eliminatòries en la fase d’oposició i preveu que l’experiència compti més en la fase de concurs, a banda d’altres millores.

En segon lloc, estem valorant un millor disseny dels cursos de formació perquè s’adaptin a la nova normativa, doncs actualment sols és un esborrany.

CCOO  també oferirem una formació complementària adreçada a aquelles persones que ja van assistir als nostres cursos anteriorment i no han tingut l’oportunitat de poder accedir a una convocatòria amb el format antic. En aquests moments optem per fer l’oferta quan tinguem definit el disseny i les agrupacions d’alumnes, sempre amb l’objectiu de garantir la utilitat de la formació i la millor qualitat.

Per això, aquelles persones que estigueu interessades a fer aquests cursos de formació, rebreu, en el moment de la vostra inscripció (al grup creat a aquest efecte), una sèrie de preguntes que ens permetran ubicar-vos en grups homogenis que responguin a les vostres expectatives. El treball per àmbits, per metodologia de treball, en format presencial o telemàtic o per especialitat són aspectes que considerem importants valorar a l’hora de fer les agrupacions.

Properament farem difusió d’aquest grup amb l’enllaç pertinent al formulari. Un cop feu aquest pas, rebreu informació del procés de manera puntual i en farem difusió pels canals habituals.