Nou període de modificació de dades de la borsa docent, amb efectes a 1 de setembre.

Nou període de modificació de dades de la borsa docent, amb efectes a 1 de setembre.

Demà s’inicia un període de consulta i modificació de dades de la borsa docent per al proper curs 2022-2023, serà del 22 d’abril al 2 maig. Aquestes modificacions tindran efectes a partir de l’1 de setembre de 2022. Durant el curs escolar 2022-2023, les persones que formen part de la borsa de personal interí docent únicament podran demanar prestar serveis a jornada sencera o a mitja jornada.

Recordeu que si no us adjudiquen cap plaça en les adjudicacions provisionals o no podeu fer la sol·licitud d’adjudicacions (per no tenir serveis prestats) continueu a la borsa docent i, per tant, es tindran en compte les peticions i les dades d’aquesta borsa docent per donar-vos una substitució.

Accés a la consulta i modificació de dades (Modificacions a partir del 22 d’abril al 2 de maig)


Recordeu que demà també s’inicia el procés de sol·licitud d’adjudicacions provisionals per al curs escolar 2022-2023 (diferent de la modificació de la borsa docent). Les persones que formen part de la borsa de personal interí docent amb serveis prestats podran demanar prestar serveis a jornada sencera o a mitja jornada.