La Federació d’Educació de CCOO vam iniciar fa uns mesos un procediment contenciós-administratiu contra el sistema de provisió docent de Catalunya (decret de plantilles) que ha estat admès a tràmit per realitzar la vista el 20 de març de 2023. A més a més, la FECCOO hem recollit gairebé 5.000 signatures que recolzen la nostra petició i exigència de derogació de les normatives vigents, abans del tràmit judicial.

El 9 de juny es van publicar les adjudicacions provisionals del curs vinent deixant en evidència la discriminació i la situació de vulnerabilitat que genera aquesta normativa. Ens trobem amb algunes persones docents que fa més de 15 anys que treballen al Departament d’Educació i a partir de setembre es quedaran a l’atur pel fet de no ser confirmades en el seu centre per diferents motius com, per exemple, patir una malaltia oncològica, haver demanat reducció de jornada per a tenir cura dels fills/es o haver estat embarassades; sumat al fet que queden poquíssimes places d’elecció.

Per tal de denunciar la greu situació que genera la normativa de provisió de llocs de treball del personal docent, que s’ha tornat a posar de manifest amb el procés d’adjudicacions d’enguany realitzarem una roda de premsa telemàtica, dimecres 15 de juny a les 11 hores amb la participació de Teresa Esperabé, Secretaria General de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya, Marga Romartinez, responsable de Personal Docent no Universitari i Ester Satorras  responsable del sindicat d’educació de les comarques gironines.

A la roda de premsa també informarem de l’inici d’una roda de reunions amb els grups parlamentaris pel mateix tema.

Explica’ns el teu testimoni per denunciar-ho

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.