Inscripció obert a tothom, per als cursos d’orientació a la programació didàctica, adaptats a l’esborrany del reial decret amb nova normativa i reconeguts pel Departament d'Educació.

Els preus són:

80 €: PERSONES AFILIADES

175 €: NOVES AFILIACIONS. Pots afiliar-te fàcilment en aquest enllaç

290 €: PERSONES NO AFILIADES

Tots els cursos es fan en format telemàtic, i, en funció de les inscripcions, es poden orientar a diferents especialitats o àmbits, però el format inicial és de caràcter genèric, tant a primària com a secundària. Clica damunt el curs que t'interessi:

Tots els cursos necessiten un mínim de 20 persones inscrites perquè es puguin dur a terme. En cap cas es realitzaran cursos amb menys persones inscrites i si cal s’efectuarà el pertinent reemborsament de les quantitats pagades en el moment de fer la inscripció. En cas que no s’arribi a aquest nombre d’inscripcions, si la suma dels cursos oferts en divendres i dissabte, dona un mínim de 20 alumnes, s’oferirà la possibilitat d’unificar els cursos i es faran en aquella opció que sigui majoritària en el moment de la inscripció.

Com a sindicat de classe, CCOO seguim compromesos amb l’ocupabilitat dels professionals de l’educació i considerem la formació un aspecte clau per facilitar unes millors condicions de treball.

Properament anunciarem nous cursos per si són del vostre interès. 

Comparteix.

Comentaris tancats.