Convocats els premis de poesia de CCOO de Catalunya, 2022

CCOOultura, l’àmbit de Cultura de CCOO de Catalunya, convoca els seus premis de poesia, en les seves diferents modalitats: 32è Premi Miquel Martí i Pol en llengua catalana, el 25è Premi José María Valverde en llengua castellana, i el 22è Premi Memorial José López García per a persones afiliades (en català o castellà).

En aquests premis podran participar aquelles persones que no hagin obtingut el primer premi en les dues edicions anteriors, i tampoc es podran presentar poemes guardonats en altres certàmens. El tema és lliure. L’extensió del poema o del conjunt de poemes ha de ser d’un mínim de 80 i un màxim de 140 versos. La pros poètica es compta per línies. Els treballs es poden presentar en format digital a l’adreça electrònica [email protected], o per correu, a CCOO de Catalunya, Àmbit de Cultura (Via Laietana 16, 5a planta, 08003 Barcelona).

El termini de presentació de poemes es tanca el dia 30 de juny de 2022. La resolució del jurat serà inapel·lable i es farà pública en un acte que tindrà lloc el mes d’octubre de 2022.

Bases dels premis de poesia de CCOO de Catalunya 2022 »