Continuem lluitant perquè el Departament d’Educació compleixi el seu compromís de traspassar l’Acadèmia Cultura a la xarxa pública

Les CCOO continuem en la lluita per aconseguir que el Departament d’Educació compleixi el seu compromís de traspassar l’Acadèmica Cultura de l’Hospitalet del Llobregat a la xarxa de centres de la Generalitat de Catalunya.
A part de les mobilitzacions per visualitzar el conflicte, també aportem solucions, com l’escrit als grups parlamentaris per donar suport a una modificació del Decret Llei 10/2019 per evitar que, en casos de necessitats d’escolarització, les dificultats de l’edifici per complir la normativa de centres públics, no impedeixi el traspàs a la xarxa pública. En el tràmit d’aquesta modificació, s’hauria de realitzar el traspàs de l’Acadèmia Cultura i iniciar el nou projecte com a escola pública en l’actual edifici mentre es construeix un nou edifici, tal i com es va comprometre el Departament d’Educació amb l’Ajuntament de l’Hospitalet al febrer del 2020.

[pdf-embedder url=”https://educaccio.wpsysadmin.dev/wp-content/uploads/2022/03/Niubo-AC-.pdf” title=”Niubó AC”]
Així mateix, ens vam adreçar formalment al Director General de Centres Públics el passat 10 de març, deixant constància del compromís del Departament d’Educació al maig del 2021 per realitzar el traspàs de l’Acadèmia Cultura a la xarxa de centres de la Generalitat, així com de la solució que plantegem per solucionar l’inconvenient burocràtic que diuen que els impedeix complir el compromís.
[pdf-embedder url=”https://educaccio.wpsysadmin.dev/wp-content/uploads/2022/03/instancia-al-DG-Centres-Publics-marc-2022-1.pdf” title=”instància al DG Centres Públics març 2022 (1)”]