Ahir 6 de setembre hem fet una reunió amb el Departament amb caràcter urgent, per demanar explicacions pel desgavell de les adjudicacions borpas.

▶️Les persones que havíeu rebut adjudicació a l’acte públic de nomenaments i rebeu per la web de l’aspirant noves propostes de contractació, no heu de fer res. Encara sortiu disponibles a la borsa perquè no heu signat el contracte.

▶️Les persones amb plaça fixa que heu rebut un nomenament per una vacant al borpas, contacteu-nos es una errada.

❎Hem mostrat el nostre enuig i rebuig 😡al maltractament que algunes companyes de centres ordinaris i ZERS estan rebent per part de les direccions, inspecció, i serveis territorials, les quals obliguen a fer horari partit durant aquest mes de setembre. O bé els diuen que han de fer de monitores de lleure a les extraescolars o entrar als menjadors a fer de monitores.

❎Exigim que el personal PAE faci la feina que li correspon.

No hem de permetre aquest maltractament!

Per tot plegat us demanem que contesteu la següent enquesta per poder visualitzar estadísticament la gravetat de la situació. Així  mateix, farem un recull d’aquestes dades per tal de fer una denúncia pública i al Síndic de Greuges  d’aquest maltractament institucional.

FORMULARI PERSONAL PAE

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.