DOTACIONS PEL CURS 2022-2023

Com ja us vam informar hi haurà un increment significatiu de places

  • Increment de places vacants per Acord de Govern:
    • 78  EEE
    • 17 TIS adscrits a IFE
    • 184 TEEI
  • Places per  Programa temporal de Complexitat amb una durada de 3 anys signat pel Comitè Intercentres el 15 de Juliol:
    • 340 TIS
    • 98 TEEI
    • 85 EduSoc(personal funcionari)

Escola Rural

El Departament ens informa que enguany es crearan 35 o 37 places de TEEI que desenvoluparen les seves tasques a les aules d’infants de 1 i 2 anys a les escoles rurals,  que es gestionaran amb uns fons específics.

PROCÉS D’HABILITACIÓ DEL PERSONAL EDUCADOR D’EDUCACIÓ ESPECIAL 

El Departament informa que s’ha notificat de manera  individual a  les persones que estan en el procés d’obtenció de la titulació de TIS què la presentin  en un termini de 10 dies.

Important: En el procés d’estabilització per mèrits només es tindrà en compte  els requisits de titulació que es van demanar en el moment d´accés al lloc de treball.

BORSA DE TREBALL

Es publicarà el llistat provisional que inclourà  les persones admeses  en les dues convocatòries extraordinàries de borsa  així com  l’actualització dels serveis prestats.

La setmana del 25 juliol sortirà el llistat definitiu .

En aquell moment s´informarà de l´Acte Públic d´Adjudicació de noves places vacants i de programa que tindrà lloc a finals d’Agost.

CCOO hem demanat la relació dels centres on hi hauran aquestes places. El Departament informa que encara no disposa de tota  informació i  que aquesta la farà pública una setmana abans de l´Acte Públic.

RESOLUCIÓ DEL PROCÉS SELECTIU DE TEEI

La setmana 8 d’agost es publicarà al DOGC la finalització del procés selectiu.

La segona setmana d’agost un cop publicat al DOGC el Departament es posarà en contacte amb les persones aprovades, mitjançant la web on es publicarà un tramitador genèric per tal de fer el tràmit corresponent.

Un cop finalitzat el procés selectiu de TEEI  les persones que han aprovat examen i no han obtingut plaça el Departament els demanarà si volen formar part del BLOC 2 de la Borsa.

  • Mobilitats funcionals 

Arrel de les reiterades peticions fetes, el Departament estudiarà la manera d’atendre les peticions  de mobilitats funcionals que es presentin sempre que se superi la distància de 40 quilòmetres des del  domicili particular fins a la plaça assignada per oposició.

La gestió s’ha de fer a través dels Serveis Territorials mitjançant una e-valisa si ja es treballa al Departament, o petició genèrica per les que no treballin al Departament  que han d’enviar als SSTT  on han guanyat la plaça.

El dia 1 de setembre les persones prendran possessió de la seva plaça.

DIETES PER ITINERÀNCIA

Hem demanat al Departament que faci la petició formal  de  revisió de les dietes de quilometratge a la Subdirecció General de Gestió Econòmica, dels treballadors/es que realitzen el seu treball en itinerància per l’increment dels preus combustible.

 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.