Avui divendres 22 de juliol s’han publicat al DOGC les llistes de persones admeses i excloses de cada convocatòria (núm. de registre de la convocatòria 400 -personal laboral-).

L’Administració farà un càlcul inicial dels mèrits de cada persona aspirant admesa, que estarà disponible a través de l’aplicació habilitada a tal efecte. Hi podràs veure la puntuació assolida per a cadascun dels mèrits que es tenen en compte, indicant el grau d’assoliment respecte del màxim possible de cada mèrit. Tindràs tres opcions:

  • Acceptar els mèrits calculats per l’Administració.
  • Rebutjar el càlcul dels mèrits i esmenar-los aportant la documentació acreditativa corresponent. Realitza totes les al·legacions que consideris en aquesta fase. Posteriorment, no s’acceptaran altres mèrits no al·legats en aquest termini.
  • No fer res en el termini establert. En aquest cas es considerà acceptat.

L’enllaç per accedir a l’aplicació habilitada per validar els mèrits calculats per l’Administració estarà disponible AQUÍ, s’hi podrà accedir amb GICAR (amb contrasenya d’ATRI), i també amb idCAT Mòbil o qualsevol certificat digital vàlid, i estarà operatiu fins al 5 d’agost, inclòs.

Es podrà fer la validació durant les 24 hores del dia. Depenent del moment en què s’intenti fer la validació, si la concurrència és alta, pot haver-hi un temps d’espera. Si l’espera és llarga, es pot tornar a intentar en un altre moment.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.