Concurs de mèrits

Aquest procés d’estabilització es du a terme gràcies a l’Acord assolit per CCOO, UGT i CSIF al juliol del 2021 en el qual es van assumir per part del Govern central la necessitat i la urgència d’estabilitzar les treballadors i treballadores públics en situació de temporalitat que feia anys que estaven ocupant unes places que mai havien sortit a concurs d’oposició.

La Llei 20/ 2021 es resultat d’aquest Acord i del reconeixement de la necessitat d’estabilització pels diferents grups del Parlament Espanyol i que inclou procediments extraordinaris com el concurs de mèrits i el concurs d’oposicions “tobes” amés d’allò acordar anteriorment.

Situació actual del procés de mèrits

  • El 9 de juny es va publicar la RESOLUCIÓ PRE/1821/2022 per la qual es donava publicitat al nombre de places de les diferents categories que surten al concurs de mèrits i estableix les bases del mateix.
  • El dia 13 de juliol finalitza el termini de presentació de sol·licituds
  • Llistes provisionals 22 de juliol, els candidats rebran informació personalitzada
  • Període de reclamacions fins el 4 d’agost
  • Llistes definitives al mes de setembre

Aclariments

El dret a la compensació econòmica, introduït a l’acord sindical, ve lligat al fet de presentar-se al procés d’estabilització i no superar-lo. La seva implementació s’ha de negociar a la Mesa de negociació dels empleats públics de la Generalitat de Catalunya i encara no s’ha concretat.

La borsa treball de personal laboral de qualsevol categoria segueix funcionant amb els mateixos criteris establerts i pactats amb el Comitè Intercentres

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.