El PAE iniciem el curs amb problemes d’adjudicacions de plaça

El curs comença sense la contractació del personal PAE

Des de CCOO volem denunciar el maltractament que està rebent el personal PAE per part del Departament.

Els dies 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre es van convocar actes presencials per cobrir vacants de les categories de TIS, TEEI i EEE en els quals es van viure situacions  molt greus a nivell organitzatiu, sobretot destaquem, el dia d’adjudicacions  de places TEEI. Aquell dia ens vam trobar amb espais sense ventilació i amb altes temperatures amb un excessiu volum de persones, dones embarassades, mares lactants que van haver d’estar més de vuit hores esperant poder agafar una plaça que, en algunes ocasions, mai va arribar, ja que el número de persones convocades superava amb escreix el nombre de places oferides.

Pel que fa a la publicació de les convocatòries el Departament va anar improvisant i modificant les convocatòries d’avui per demà creant un estat d’angoixa i incertesa.

Gràcies a les queixes i suggeriments del Comitè Intercentres es va millorar l’organització dels actes públics dels dies posteriors.

L’altre aspecte a destacar és la mala gestió de les adjudicacions telemàtiques per BORPAS . Divendres dia 2 havia de començar l’adjudicació quan va caure el sistema informàtic i tot es va ajornar fins al dia d’avui, 6 de setembre. Malauradament, avui continua el desgavell i s’han tornat a oferir places a persones que ja tenen, no han actualitzat els llistats segons les  bases generals de borsa

Com ja sabeu l’avançament imposat i improvisat de l’inici d’aquest curs escolar est generant un seguit de disfuncions i discriminacions envers el personal PAE. Denunciem que el Departament des dels serveis territorials està enviant ordres sobre les funcions i els horaris que no s’adeqüen amb els acords signats i publicats als documents d’organització i gestió de centres.

Per tot plegat us demanem que contesteu la següent enquesta per poder visualitzar estadísticament la gravetat de la situació. Així  mateix, farem un recull d’aquestes dades per tal de fer una denúncia pública i al Síndic de Greuges  d’aquest maltractament institucional.

FORMULARI PERSONAL PAE

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.