La secretària general d’FP es compromet a emplaçar a la ministra d’Educació a abordar la problemàtica del professorat d’FP en la pròxima taula sectorial.

Els sindicats CCOO i UGT ens hem reunit aquest matí amb Clara Sanz, secretària general d’FP, per a exigir-li un procediment àgil, automàtic, immediat i sense traves en el pas del grup A2 a l’A1 del professorat d’FP, tal i contempla la LOMLOE.

Just un any després que la reforma educativa entrés en vigor, CCOO i UGT, al costat de l’Associació de Professorat d’Ensenyament Secundari i Superior d’FP (APESS-FP), hem enviat sengles cartes a la ministra d’Educació i FP, Pilar Alegría, acompanyades de desenes de rams de flors, per a cridar la seva atenció sobre les problemàtiques que afligeixen a aquest col·lectiu i demanar que s’iniciï de manera urgent la negociació en una pròxima taula sectorial que ha de celebrar-se al més aviat possible.

Sanz s’ha compromès davant als sindicats a emplaçar a la ministra d’Educació a incloure l’assumpte en l’ordre del dia de la pròxima convocatòria i ha reiterat que el canvi tindrà efectes retroactius amb data 19 de gener de 2021, dia d’entrada en vigor de la LOMLOE.

CCOO i UGT vigilarem el compliment de les paraules de la secretària general d’FP i hem recordat que, a més del canvi de nivell, en l’ordre del dia s’han d’incloure altres temes, entre ells l’equiparació salarial de tot el professorat de Formació Professional.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.