El dimecres, 9 de març de 2022, l’IMEB ens ha convocat a tots els sindicats a la Mesa Tècnica, per tractar temes com el canvi horari de la complementària, calendari del curs 2022-23,…

CANVI HORARI COMPLEMENTARIA

L’Imma Bargalló ens explica els motius de la proposta del canvi de l’horari de l’Educadora complementària de les escoles bressol.

Uns dels motius és el problema que tenen les escoles bressol, de personal de 16 h a 17 hores i que de 8 a 9 poden tranquil·lament ser el personal de suport el que s’encarregui de l’acollida del matí, pel fet que no hi ha moltes famílies que vinguin aquesta hora.

Que a la reunió de direccions, tots els districtes menys un, estava d’acord amb el canvi de l’horari de la complementària.

Des de CCOO, vam dir que el problema és la falta de personal a les escoles bressol i que la solució no és fer aquest canvi. Vam demanar la segona complementària, que és una demanda història, o una educadora més per escola.

L’Administració no veu l’augment de pressupost, segona complementària o educadora.

CALENDARI 2022-23

L’Administració ens informa que encara no és definitiu el decret del canvi del calendari escolar 2022-23, però que hem de començar a treballar una alternativa per si el decret s’aprova.

La proposta de l’Administració a treballar és la següent:

Els dies festius que es gaudeixen a principi de curs, setembre, el dia 1 guanyat al conveni 2017-21 i els altres són els dissabtes recuperables. Aquest curs 2022-23 serien 3 dies i les educadores començarien el 6 de setembre a les escoles.

La proposta seria que aquests dies es gaudeixin a final de curs, tancant curs i escola bressol, el 12 de juliol.

Començar el 7 de setembre com secundària per disposar de 4 dies al setembre per poder preparar el curs, les entrevistes dels pares …

Des de CCOO manifestem que, hem de parlar amb tot el personal per poder decidir un canvi de conveni, també manifestem que si s’ha de modificar el conveni, demanem que es contempli la demanda històrica del col·lectiu, d’acabar el curs sense alumnes.

En 15 dies tindrem la reunió següent per continuar parlant i que la part sindical puguem recollir les vostres opinions.

INSTRUCCIÓ FUNCIONAMENT CENTRES

Des de l’IMEB volen treballar una instrucció per unificar punts de les Escoles Bressol com, menjador setembre,…

Us anirem informant

INFORMES NEGATIUS

Ens informen dels informes del curs passat i com anem aquest curs.

DECRET ADMISSIONS CENTRES EDUCATIUS

Ens informen que és el decret d’admissions als centres educatius, que els treballadors i treballadores dels centres docents ja no disposen de 40 punts per fer la preinscripció del seu fill/a i ara és puntuació de desempat, que és una competència del Departament d’Educació i a Barcelona, del Consorci d’Educació de Barcelona.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.