Des de CCOO, us volem informar de la Mesa General de l’IMEB del 13 de juliol de 2022.

ESTABILITZACIÓ

Primer dir, que CCOO estem contents perquè hem aconseguit augmentar de 435 places d’estabilització a 602 places.

  • Les places a concurs de mèrits són 581.
  • Les places a concurs d’oposició reduïda són 21.

Les persones subrogades tenen comptabilitzat el temps treballat, tal com recull el document signat a la internalització.

Des de l’administració s’ha de fer arribar una notificació o comunicació amb l’antiguitat i el concurs d’estabilització. L’Ajuntament ens ha comunicat que ho vol fer aquest mes.

CCOO hem manifestat que, ara que el personal està de vacances, aquest divendres ens aclariran si serà una comunicació o una notificació i el termini que hi haurà per respondre.

CATEGORIA EDUCADOR/A DE BRESSOL

Des de CCOO continuem pensant de fer un referèndum perquè sigui el col·lectiu el que ens digueu  quina categoria voleu, és la millor opció i la més transparent.

Amb l’assemblea amb l’afiliació i diferents consultes al col·lectiu, CCOO ens trobem que ens arriben diferents opinions sobre les opcions que hi ha:

  • Tothom Grup B.
  • Grup A2 i B (segons titulacions) amb diferència de salari i funcions.
  • Grup A2 i B (segons titulacions) sense diferència de salari i funcions.

Hem dut a terme diverses trobades amb altres sindicats, per poder fer de forma conjunta aquest referèndum, però no s’ha arribat a un consens entre els sindicats que formem part de la Mesa General.

Des de CCOO insistim en la necessitat de conèixer què pensen les treballadores de bressol per poder defensar allò que la majoria del col·lectiu decideixi.

Des de CCOO ens preocupa la incertesa que tenen les treballadores referent a la categoria.

Hem de tenir present que ens trobem en un moment molt important per les treballadores de les escoles bressol i continuarem treballant per oferir les millors condicions per al col·lectiu.

Us demanen des de CCOO, si us plau, fer-nos arribar les vostres opinions.

CCOO VOLEM SER LA VOSTRE VEU

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.