Un dels punts tractats a la Mesa General, del passat 7 d’abril de 2022, va ser la categoria de les educadores de bressol.

La proposta de l’Administració és que totes les interines han de ser grup B, ens diuen que és la titulació exigida per la convocatòria i que no hi ha diferències de tasques per crear dues categories diferents.

Ens informen de les vacants estructurals que van a estabilització el dia d’avui.

  • 400 places serien a concurs de mèrits.
  • 50 places a concurs oposició especial.
  • 150 places concurs oposició normal, en aquesta convocatòria si es fan dues categories el nombre de temes és més alt a la categoria A que a la B.

Un altre dada que ens fa arribar l’Administració són el nombre d’interines amb la seva titulació:

  • 281 educadores amb el títol de GFGS, segons el TREBEP han de ser grup B.
  • 70 educadores amb titulació antiga de jardí d’infancia, segons marca la normativa és equivalent a disposar del GFGS, segons el TREBEP han de ser grup B.
  • 205 educadores amb títol de magisteri, segons el TREBEB les persones que no han anat per GFGS i han fet batxiller no poden ser de la categoria B.

Davant d’aquesta informació, des de CCOO, volem ser responsables, i a la propera reunió farem propostes, per afrontar aquest problema generat per l’Administració.

CCOO li diem a l’Administració que tot el que s’acordi en qüestió d’equiparació salarial, per personal que sigui grup B, i totes les qüestions negociades a de constar per escrit.

CCOO com sempre no signarem sense parlar amb el col·lectiu.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.