Davant la problemàtica del cobrament del complement retributiu de l'especialitat (mestres de MUS, ANG/FR, EF, EES i ALL) durant el curs 20-21, CCOO Eduació va organitzar una xerrada informativa el dia 20 de maig. Aquest és el vídeo de la xerrada que es va realitzar.

Les mestres especialistes amb nomenament de reforç el curs 20-21 a causa de la pandèmia no han cobrat el complement corresponent a la seva especialitat perquè des del Departament es va considerar que no ocupaven vacant i, en qualitat de persona substituta no es cobra aquest complement. Però, el mateix Departament ens ha informat ara que en les adjudicacions provisionals per al proper curs considera que aquestes persones podran tenir proposta de continuïtat al centre ja que compleixen el requisit, a més dels 12 mesos de serveis prestats, d’haver ocupat una vacant al centre durant un mínim de 4 mesos.

Per tant, la consideració de la plaça reforç com una vacant dona dret al reconeixement per reclamar el complement retributiu de l’especialitat que s’ha denegat durant el curs 20-21.

CCOO dona suport a aquesta reclamació, igual que va fer pel cobrament del complement de tutoria d’aquests reforços.

 

Comparteix.

Comentaris tancats.