Respostes a consultes sobre les titulacions requerides per Pedagogia Terapèutica i Orientació Educativa

Davant l’allau de consultes i la preocupació generada per l’Informe sobre les titulacions requerides per accedir a les especialitats de (EES) Pedagogia Terapèutica, del cos de Mestres (597) i (PSI) Orientació Educativa, del cos de Secundària (590), a partir del curs 2022-2023 les CCOO hem fet una consulta al Departament d’Educació. 

Les respostes a les qüestions plantejades són les següents:

  • les persones que ja estan en possessió d’una titulació o estan matriculades en estudis que fins ara permetien exercir les especialitats d’EES i PSI, podran exercir aquestes especialitats sempre i quan s’inscriguin a la borsa abans del 31/10/2023.
  • les persones interines i substitutes que tenen aquestes titulacions i han treballat o estan treballant en l’actualitat en aquestes especialitats, podran continuar-ho fent.
  • les persones que actualment tenen activades les especialitats però no les han exercit mai, podran exercir-les en el futur. 

Informe sobre les titulacions requerides per accedir a les especialitats de (EES) Pedagogia Terapèutica, del cos de Mestres (597) i (PSI) Orientació Educativa, del cos de Secundària (590), a partir del curs 2022-2023