Cobrament del complement retributiu de l'especialitat (mestres de MUS, ANG/FR, EF, EES i ALL) durant el curs 20-21

Les mestres especialistes amb nomenament de reforç el curs 20-21 a causa de la pandèmia no han cobrat el complement corresponent a la seva especialitat perquè des del Departament es va considerar que no ocupaven vacant i, en qualitat de persona substituta no es cobra aquest complement. Però, el mateix Departament ens ha informat ara que en les adjudicacions provisionals per al proper curs considera que aquestes persones podran tenir proposta de continuïtat al centre ja que compleixen el requisit, a més dels 12 mesos de serveis prestats, d’haver ocupat una vacant al centre durant un mínim de 4 mesos. 

Per tant, la consideració de la plaça reforç com una vacant dona dret al reconeixement per reclamar el complement retributiu de l’especialitat que s’ha denegat durant el curs 20-21. 

CCOO dona suport a aquesta reclamació, igual que va fer pel cobrament del complement de tutoria d’aquests reforços.

Xerrada informativa

És per aquesta situació que CCOO hem organitzat al col·lectiu i oferim una xerrada el dijous, 20 de maig, a les 18h. 

Hem de recordar que CCOO Educació va lluitar pel cobrament de la tutoria del personal docent de reforç per la COVID, i que des de l’inici de curs, CCOO vam demanar al Departament el reconeixement immediat i a tots els efectes, administratius i econòmics, del càrrec de tutoria per a tothom que l’estigués exercint, inclosos els reforços COVID. Comunicat reforços COVID.

Pots trobar informació relacionada amb el tema covid en aquest enllaç.

Comparteix.

Comentaris tancats.