Publicada la llista de persones aspirants seleccionades en el concurs oposició

El Departament d’Educació ha publicat la RESOLUCIÓ EDU/3542/2021, de 26 de novembre, per la qual es fan públiques les llistes de persones aspirants que han estat seleccionades en el concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/182/2021, de 29 de gener.

Enllaç a la resolució i el llistat

Dins del termini de vint dies naturals, que s’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC, les persones aspirants seleccionades han de presentar el document de les declaracions responsables, publicat al Tauler de l’aspirant de la pàgina web del Departament d’Educació, preferentment, si es disposa de signatura electrònica, a través de l’enllaç al tràmit per mitjans electrònics https://ovt.gencat.cat/gsitgf/AppJava/traint/renderitzar.do?reqCode=inicial&set-locale=ca_ES&urlRetorn=http://www20.gencat.cat/portal/site/OVT&idServei=EDUOPOSOLC o, si no es disposa de signatura electrònica, als serveis territorials del Departament d’Educació, al Consorci d’Educació de Barcelona, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a Girona, als Serveis Centrals del Departament d’Educació o per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 25 de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, adreçat a la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics del Departament d’Educació.


La lluita sindical dona els seus fruits

Aquestes oposicions han sigut possibles gràcies a l’acord signat el 16 de juny de 2017 per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris.

Per unes oposicions transparents i amb garanties

Des de CCOO estem lluitant per unes oposicions transparents i amb garanties, per això el teu suport és imprescindible! Tant si ja ets persona funcionaria, si has aprovat o no, com si no has participat mai en unes oposicions, això t’afecta directament. La democràcia dels centres també depèn de l’estabilitat de plantilles. Implicat i adhereix-te al manifest.

Informa’t al moment (Butlletí Funcionàries En Pràctiques)

Si vols informació de les novetats relacionades amb el món laboral en l’educació (funcionariat en pràctiques, concurs de trasllats, formació, etc.), pots apuntar-te als butlletins de temes específics en aquest enllaç.