Exigim compromisos ferms per a frenar el canvi climàtic i reivindiquem una Educació Climàtica de qualitat #COP26 #PelPlaneta

Exigim compromisos ferms per a frenar el canvi climàtic i reivindiquem una Educació Climàtica de qualitat #COP26 #PelPlaneta

CCOO, com membre de l’OIT (Organització internacional del Treball), ha participat i reclama les directius de política per una transició justa cap a economies i societats ambientalment sostenibles per tothom.

bit.ly/3EEqmQ0

També pot interesar-te el document: El món del treball davant del repte del canvi climàtic, de Life Clinomics


La Internacional de l’Educació també és present en la COP26 per a incloure l’educació en l’agenda pel clima. Uneixi’s a nosaltres advocant en el seu context nacional per una educació en matèria de canvi climàtic de qualitat i d’accés universal.

Heus aquí algunes accions que pot dur a terme:

  • Aneu i compartiu la nostra declaració a ministres i ministres i líders mundials en Twitter i Facebook.
  • Comparteix el Manifest de la Internacional de l’Educació per una educació en matèria de Canvi Climàtic de qualitat i accés universal.
    Ajuda’ns a difondre compartint això missatge en Twitter i amb l’enllaç https://eiie.io/manifiestoie
  • Inscriu-te als nostres esdeveniments de la COP26 :
    Educar per a l’acció climàtica: les escoles que conformen el nostre futur | De la COP26, 5 de novembre (només en anglès) https://eiie.io/teachingforclimateaction
    Educació en polítiques climàtiques: estan els països a l’altura? | De la COP26, 8 de novembre https://eiie.io/cop26educaciónsobreelclima
  • Demana als seus representants d’educació i medi ambient que assumeixin compromisos ambiciosos en la reunió ministerial conjunta del 5 de novembre en la COP26.
  • Segueix el nostre portal COP26! Aquí pot accedir a les retransmissions en directe de la conferència i seguir el progrés de les negociacions llegint els nostres informes diaris.

Uneix-te al Dia d’Acció Mundial del 6 de novembre.

Les pròximes dues setmanes són crucials per a la nostra causa i el nostre planeta. Uneixi’s i faci sentir la seva veu a favor d’una educació en matèria de canvi climàtic de qualitat per a tots i totes.