El departament hauria d’esmenar les incidències en les adjudicacions a la Comunitat Valenciana

El 4 de març, CCOO Educació, va demanar una resposta al Departament d’Educació per les incidències en adjudicacions a la Comunitat Valenciana en el concurs de trasllats, i vam fer aclariments de quines haurien de ser les actuacions de les persones afectades.

Avui el Departament ens ha comunicat que hi ha hagut un problema informàtic en l’extracció de dades del fitxer que s’envia al Ministeri per a l’adjudicació de places. L’errada es detecta en una lectura incorrecta de la sol·licitud en un camp de l’apartat de petició de llocs de treball del País Valencià. S’han fet gestions amb el Ministeri i es corregirà en l’adjudicació definitiva.

A més, el Departament ens ha confirmat que s’informarà les persones afectades que, si ho consideren convenient, poden presentar reclamacions fins al 18 de març inclòs.

En aquest enllaç tens la informació de com fer la reclamació.

CCOO considerem que un error que suposa tants canvis hauria de comportar la publicació d’una nova resolució provisional, donant així més transparència i tranquil·litat a totes les persones que han estat afectades.

Des de CCOO farem seguiment d’aquesta problemàtica fins que se solucioni.