Convocatòria per docents visitants a l’estranger

El programa de docent visitant ofereix aquest any 623 places per als Estats Units, el Canadà, Unió dels Emirats Àrabs i Irlanda. El termini de sol·licitud va des del 29 de novembre fins al 21 de desembre de 2021.

L’Acció Educativa Exterior informa de l’obertura el 29 de novembre del termini de sol·licitud per a sol·licitar una plaça com a docent visitant a l’estranger, concretament al Canadà, Unió dels Emirats Àrabs, els Estats Units i Irlanda. El termini acaba el 21 de desembre, així que no esperis a l’últim dia.

A través del programa de Professorat Visitant de l’Acció Educativa Exterior, el Ministerio de Educació i Formación Profesional fomenta el coneixement i la difusió de la llengua i la cultura espanyoles a l’estranger. Gràcies a ell, els docents que participen en aquest programa disposen d’una magnífica oportunitat de desenvolupament i creixement professional, que incideix molt positivament en els centres espanyols als quals s’incorporen al seu retorn.

Per a participar és necessari:

  • Tenir nacionalitat espanyola
  • No patir malaltia que impossibiliti l’exercici de la docència
  • Acreditar títols acadèmics i de coneixements d’anglès específics per a cada país participant.

Els requisits específics per a cada país poden consultar-se en la convocatòria.

1. Com es pot sol·licitar una plaça?

Accedeix a la convocatòria per al Programa de Professorado Visitante – Curso 2022-2023, on es detalla tota la informació i els passos que cal donar per a sol·licitar una plaça per a treballar com a professor visitant en l’exterior a partir del pròxim curs.

2. On es realitza el procés?

El procés de sol·licitud es realitza en la seu electrònica del Ministerio , s’obre en finestra nova i a través de la plataforma Profex, s’obre en finestra nova. És recomanable accedir a l’aplicació amb signatura electrònica o certificat digital.

Esperem comptar amb molts candidats per a les nostres 623 places als Estats Units, el Canadà, Unió dels Emirats Àrabs i Irlanda!

Enllaç a la informació del ministeri.