Incidències en adjudicacions a la Comunitat Valenciana. Demanem resposta!

COMUNICAT Concurs de Trasllats- 

Incidències en adjudicacions a la Comunitat Valenciana. Demanem resposta!

En la llista d’adjudicacions provisionals del Concurs de trasllats publicada avui, 4  de març, constatem que s’ha produït algun problema en les adjudicacions a places de la Comunitat Valenciana ja que només s’han adjudicat 2 places al personal docent que ha participat des de Catalunya. 

Sorprenen molt aquestes dades quan comprovem que les places atorgades a persones que participen des d’altres CCAA, ha estat força superior.  

CCOO ens hem posat en contacte amb el Departament per esbrinar si ha hagut algun problema tècnic-informàtic de l’aplicatiu utilitzat a Catalunya que expliqui aquesta situació, perquè la realitat és que el personal docent que ha participat en el Concurs de trasllats des de Catalunya demanant destinació a la Comunitat Valenciana no ha obtingut plaça, tot i constatar que places demanades s’han adjudicat a persones amb menys puntuació. 

Demanem una resposta del Departament i a la major brevetat possible, a fi  d’aclarir el que ha passat, solventar el problema i informar adequadament a les persones afectades. 

CCOO farem seguiment d’aquesta problemàtica fins que es solucioni i ens reservem fer les accions corresponents segons sigui el cas.