Encara SENSE DATA el cobrament del complement de tutoria dels reforços Covid!

Des de l’inici de curs, CCOO vam demanar al Departament el reconeixement immediat i a tots els efectes, administratius i econòmics, del càrrec de tutoria per a tothom que l’estigués exercint.

El Departament  va manifestar que era un problema tècnic de l’aplicatiu, que no permetia introduir els nomenaments de tutoria al personal docent contractat com a reforç Covid. Era una qüestió de temps arreglar-ho. Vam confiar en el fet que es podria cobrar a la nòmina de febrer, tal com van anunciar, però ara ens diuen que l’aplicatiu informàtic encara no està preparat i ens avancen que tampoc serà possible cobrar-ho a la nòmina de març. INADMISSIBLE!  Sembla que pel Departament no sigui una qüestió prioritària i evidencia que no valora prou l’exercici de la funció tutorial, tasca sempre molt important, però primordial ara, davant la situació sanitària que vivim. Tutores i tutors no estan cobrant el complement corresponent malgrat portar des del setembre exercint el seu càrrec!

Rebutgem aquest incompliment per part del Departament. No acceptem aquesta demora sine die, aquesta inconcreció del cobrament del complement perquè implica un menysteniment tant de la funció tutorial com de l’afectació econòmica a les persones treballadores que l’exerceixen.

Recomanem al personal nomenat com a reforç Covid que tingui assignades tasques de tutor/a sense reconèixer que es posi en contacte amb la persona delegada de CCOO de referència del seu centre.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.