2a PROVA DE LES OPOSICIONS DOCENTS, DEPARTAMENT ACTUA!

En primer lloc volem manifestar que aquestes són unes oposicions que el Departament va voler tirar endavant el primer trimestre del curs 2020/2021 tot i la nostra oposició de fer-ho així. Cal  recordar que la proposta que CCOO presentàrem a la mesa la primavera passada, consultada prèviament l’afiliació interina i substituta, és que es fessin al final del curs 2020/2021 i que de manera reiterada hem sol·licitat al Departament que s’ho repensés.

Considerant les paraules de la consellera Vergès en la roda de premsa  d’ahir dilluns després de la reunió del PROCICAT, respecte a  què les oposicions es podran realitzar amb les mesures necessàries,  CCOO reiterem  la nostra demanda sobre les condicions de la celebració de la segona prova el dia 9 de gener. El Departament d’Educació és el responsable de garantir unes oposicions docents amb la màxima seguretat i amb les condicions adients durant la prova, així com de posar a disposició de les persones opositores els espais de descans adequats.

Exigim alhora a Educació que, havent valorat la situació i les previsions meteorològiques adverses, si decideix ajornar-la que ho notifiqui com més aviat millor.

Oposicions docents amb seguretat!

Amb la salut no s’hi juga!