ACCOONSEGUIM EL RETORN DEL 100% DE LA PAGA ARRABASSADA AL 2014!

El 18 d’octubre el Govern acorda el retorn íntegre (no només del 55%) de la paga extraordinària del 2014 a la Mesa General de la Funció Pública, en la que CCOO participem com a primer sindicat de Catalunya. L’abonament el rebrem amb la nòmina de novembre.

CCOO reivindiquem el paper fonamental de la lluita a la Mesa negociadora, de les diferents mobilitzacions i de la convocatòria de  vaga del 12 de desembre de 2018 que ha donat els seus fruits perquè els retorns de les pagues de 2013 i 2014 no s’allarguessin els 8 anys proposats inicialment pel Govern i que quedi liquidat el deute entre 2019 i 2021.

CCOO us confirma el que ja us havia comunicat: recuperarà la paga tot el personal docent de l’escola concertada a qui l’Administració va aplicar aquesta retallada al 2014.

CCOO us concreta que aquesta mesura no afecta el personal docent de pagament directe, perquè va cobrar la paga per part de l’entitat corresponent. Tanmateix, si en algun cas concret això no s’hagés pagat, les persones de pagament directe afectades heu de cobrar ara el retorn per analogía retributiva amb el personal de pagament delegat.

CCOO us recorda que les persones que van meritar la paga del 2014, però que actualment esteu fora del centre per raons diverses, podeu clicar l’enllaç per al full de reclamació que haureu de presentar al vostre centre per poder cobrar. Aquest full és específic per al 100% i anula el full anterior que us vam proporcionar i que es referia al 55%.

Full reclamació de la paga

CCOO CONTINUEM LLUITANT!!!!

Comparteix.

Comentaris tancats.