Companys i companyes,

Des de CCOO hem liderat sempre la defensa i la lluita per una baixada de ràtios a les escoles catalanes que possibiliti alhora un augment de les plantilles docents i la millora de la qualitat del servei públic d’educació de Catalunya, del qual  l’escola concertada és part fonamental.

La inversió en Educació a Catalunya és aproximadament el 3,5% del PIB, tot i que la Llei d’Educació Catalana (LEC) estableix que la despesa hauria d’arribar fins al 6%.  Aquesta manca d’inversió és el principal problema amb què es troba l’educació del nostre país i CCOO sempre hem defensat el desenvolupament de la LEC per poder arribar a les quotes d’inversió que garanteixin la qualitat que necessita el nostre sistema educatiu.

Davant de l’anunci de la pèrdua d’un centenar de grups de P3, CCOO exigim al Departament d’Educació la baixada de ràtios necessària pel manteniment dels llocs de treball que puguin quedar afectats.

En defensa de la baixada de ràtios, el manteniment dels llocs de treball i  l’ increment d’ inversió en el sistema públic d’educació fins arribar al 6% del PIB, CCOO ens concentrarem a la plaça Sant Jaume el dia 28 a les 18:00h.

MANIFEST-CONCENTRACIO-28J
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.