Llegeix-lo en pdf 

Els STO i els SOI han estat considerats serveis essencials durant el període de l’estat d’alarma i les persones ateses, persones vulnerables, han format part dels grups prioritaris en els calendaris de vacunació.

Incomprensiblement les persones treballadores d’aquests centres (que van recolzar la tasca de les residències i llars residències de les persones amb discapacitat en els moments més durs de la pandèmia) no han estat vacunades ni s’ha prioritzat la seva vacunació pel Departament de Salut.

Entenem que no té sentit que els usuaris (molts dels quals viuen a residències o amb les seves famílies) hagin estat vacunats i que els professionals dels STO i dels SOI continuïn sense vacunar, amb el perill que suposa de possibles contagis en un col·lectiu especialment vulnerable.

Des de CCOO exigim al Departament de Treball la immediata vacunació dels professionals dels STO i dels SOI, per aconseguir la immunitat de grup d’aquests col·lectius i minimitzar els efectes de la pandèmia.

De la mateixa manera i amb la mateixa finalitat sanitària d’immunització del grup, demanem que els membres de les famílies dels usuaris que no hagin rebut la vacuna tinguin també la possibilitat de vacunar-se al més aviat possible.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.