Full en pdf

Lamentem l’anunci fet pel departament d’Educació d’un canvi de criteri en les ràtios necessàries per a la concessió del concert educatiu a P3 (d’ 11 a 15 alumnes/grup) Aquesta modificació possibilitaria que centres amb dades de preinscripció de més d’11 alumnes/grup puguin perdre unitats concertades, amb una pèrdua de llocs de treball d’aproximadament 1,5 per grup. CCOO denunciem que la implementació d’aquesta  mesura demostraria un cop més la manca de sensibilitat i la manca de planificació de l’Administració educativa pel que fa a la disminució de ràtios en aquesta etapa educativa inicial.

CCOO reclamem des de fa molts anys la reducció de ràtios com a mesura imprescindible per a la millora de la qualitat educativa, per a la defensa del dret a l’educació i per a la dignificació de la tasca docent. Ara, aquesta mesura encara es fa més imprescindible per la inseguretat sanitària provocada per la Covid-19.

Esperem que el Departament d’Educació mantingui la seva posició inicial en el manteniment de les ràtios i no suprimeixi cap unitat concertada de P3.

Si no és així, CCOO tornarem a mobilitzar les persones treballadores i les famílies, com hem fet en el conflicte de l’Acadèmia Cultura de l’Hospitalet, perquè som un sindicat de classe  i demostrem amb els fets que tenim la força dels treballadors i de les treballadores per defensar els llocs de treball i una educació de qualitat.

Des de CCOO estem treballant, la lluita és de totes i tots, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.