El Govern ha de complir amb les seves obligacions: convocar la Mesa General i acordar les retribucions de l’any 2021

Baixa el document en PDF

CCOO INSTA EL GOVERN DE LA GENERALITAT A CONVOCAR LA MESA GENERAL I ACORDAR LES RETRIBUCIONS DE L’ANY 2021

CCOO denunciem la incompetència i la manca de responsabilitat d’aquest Govern. Es del tot inadmissible la seva negativa a convocar la Mesa General i abordar la negociació de les retribucions de l’any 2021. Ja som a les acaballes de febrer. Els 3 sindicats de la Mesa hem reclamat amb reiteració aquesta convocatòria.

Volem recordar, a més, que una part de les retribucions està determinada, amb caràcter bàsic, pels Pressupostos Generals de l’Estat, aprovats fa 2 mesos.

Negar-se a incrementar els salaris és una mostra més del menyspreu d’aquest Govern per als seus treballadors i treballadores. No és una novetat, però sí una vergonya. I segueix pendent la paga de 2014. Ja n’hi ha prou!!!

Tornem a recordar la molt justa i raonable proposta de CCOO per al 2021:

  • D’entrada, el pagament de l’increment marcat pels Pressupostos Generals de l’Estat
  • Demanem al Govern que vagi més enllà dels PGE i aporti una quantitat addicional als nostres salaris. A negociar
  • El pagament de la totalitat de la paga extra de 2014 abans de l’estiu de 2021
  • Tot això cal fer-ho extensiu a tota la plantilla de la Generalitat, més enllà de l’àmbit de la Mesa General. També per al personal de l’Administració de Justícia, Universitats, Mossos, empreses públiques….

Aquesta és la proposta de CCOO, i el Govern la coneix sobradament.

Les empleades i els empleats públics som els que estem garantint el funcionament dels serveis públics en aquesta crisi. I el Govern ho sap.

CCOO tornem a recordar al Govern de la Generalitat que la millor manera de “gratificar-nos” per la situació que estem vivint és el pagament de tot el deute pendent.

CCOO exigim el retorn de tot allò que se’ns deu i la millora de les nostres condicions de treball i salarials, condició necessària per la millora dels serveis públics.

[pdf-embedder url=”https://educaccio.wpsysadmin.dev/wp-content/uploads/2021/02/area-publica.pdf” title=”àrea pública”]