CCOO manifestem el nostre rebuig pel tancament de línies de P3 al Baix Llobregat: Concentració el 26/05/21 a la Pça Catalunya de Sant Feliu_

CCOO manifestem el nostre rebuig pel tancament de línies de P3 al Baix Llobregat.

Com hem reclamat els cursos passats i ara cal fer-ho més que mai, diem no al tancament de grups de P3 a la pública, per una oferta pública suficient i de qualitat en tots els territoris.

La solució mai pot passar pel tancament de línies, sinó per la baixada de ràtios.

La comunitat educativa de l’Escola Nadal  et demana la teva ajuda i col·laboració:

1.- Assisteix a la concentració

2.- Copia aquest missatge i envia’l a l’Ajuntament de Sant Feliu: [email protected] 

Benvolguts membres del ple municipal de l’ajuntament de Sant Feliu

La comunitat educativa de l’Escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat lluita davant la comunicació del tancament de la segona línia de P3.

Aquest tancament trencaria completament el projecte educatiu arrelat al munici-pi, ja que comporta la pèrdua de mestres especialistes, de personal de suport (vet-llador, TEIs), la pèrdua dels diferents projectes educatius i la manera d’organitzar-se de l’Escola Nadal. Tot això només per un any amb males dades de preinscripció. La Comunitat educativa, els pares, les mares, els alumnes, els docents i els representants sindicals estem mobilitzats per manifestar el nostre absolut rebuig i aturar aquesta decisió; una decisió no contemplada inicialment en la planificació del SSTT d’Educació del Baix Llobregat i que restaria recursos a tot el municipi.

Per tots aquests motius,

Reclamen la formalització d’una reunió conjunta de la direcció dels Serveis Territo-rials del Baix Llobregat amb els/les representants de l’Ajuntament, la Direcció del Centre, les representants de les famílies i els Sindicats, per signar el manteniment de la doble línia a l’Escola Nadal el curs 21-22.

[pdf-embedder url=”https://educaccio.wpsysadmin.dev/wp-content/uploads/2021/05/Manifest_CE_Nadal.pdf”]