CCOO denunciem el tracte discriminatori del Departament cap el Personal Laboral d’Atenció Educativa. Des del Comitè Intercentres ho hem denunciat amb un escrit adreçat a la Direcció General de Serveis fent-li les següents reflexions i requeriments :

“Aquest personal des que es va iniciar la pandèmia el passat curs, es va adaptar a les circumstàncies i va treballar  juntament  amb la resta de l’equip docent dels respectius centres.Ni aleshores ni ara, no se’ls ha dotat del material informàtic per poder fer la seva tasca.

En cas de confinament, el personal d’atenció educativa i suport a la docència ha de preparar material, donar suport a la tutoria en les aules virtuals, participar en reunions, en l’elaboració d’informes, coordinacions, comissions de treball, claustres, així com reunions amb les famílies i tot allò que sigui necessari per al bon funcionament dels centres.

Es per això, que des del Comitè Intercentres manifestem els nostre malestar davant la desigualtat de tracte que està rebent aquest col·lectiu per part del Departament.La decisió de no dotar d’ordinadors al personal PAE i al personal Educador de llars és inacceptable.

A més a més, el personal laboral d’atenció educativa en l’actualitat  està utilitzant el seu propi ordinador quedant registrades als seus  aparells dades sensibles de l’alumnat, cosa que considerem preocupant i més tenint en compte que sovint, l’ordinador personal és d’utilització familiar.

És per tot això que el Comitè Intercentres exigim la dotació de material informàtic i si s’escau de xarxa, als professionals d’aquest àmbit sense discriminacions de cap mena.”

Tenim la feina i no ens donen l’eina…

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.