Podeu consultar la Resolució 14/21 (borsa oberta) AQUÍ

Atesa la manca de candidats suficients per atendre les necessitats del Departament d’Educació,  és considera convenient obrir un termini de presentació de solꞏlicituds per a formar-hi part i ampliar els àmbits territorials i/o les categories professionals per als participants actuals a la borsa, pel que fa a les categories professionals i comarques següents:

  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: tots els àmbits geogràfics.
  • Oficial/a de 1a, cuiner/a (D1) – CUI: Selva, Barcelonès, Vallès Occidental, Barcelona-ciutat, Segarra, Baix Llobregat, Gironès, Segrià, Bages, Garrotxa, Baix Camp, Ripollès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp i Garraf. –
  • Oficial/a de 1a, manteniment (D1) – OFI: Selva, Barcelonès, Vallès Occidental, Barcelona-ciutat, Segarra, Baix Llobregat, Gironès, Segrià, Bages, Garrotxa, Baix Camp, Ripollès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp i Garraf. –
  • Ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) – NAJ: Selva, Barcelonès, Vallès Occidental, Barcelona-ciutat, Segarra, Baix Llobregat, Gironès, Segrià, Bages, Garrotxa, Baix Camp, Ripollès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp i Garraf.

El periode d’inscripció  s’obre el dia 22 i el dia de tancament serà comunicat pel Departament en el moment que hi hagin inscrit suficients candidates.

Les persones participants de borsa oberta s’ordenaran per la data i hora de registre d’entrada de la seva solꞏlicitud i mantindran aquest ordre fins que es faci un procés de regularització de persones candidates.

La solꞏlicitud de participació a la borsa de treball per a les persones que reuneixen els requisits s’ha de formalitzar a través de la web de l’aspirant: https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/e13_borpas/inici.do?do=inici

Per accedir a la web de l’aspirant és necessari identificar-se amb usuari i contrasenya. Cal donar-se d’alta seguint les indicacions de l’aplicació. Un cop identificades, les persones participants han de seguir els passos de tramitació que estableix l’aplicació.

Les llistes de les persones participants de la borsa oberta, ordenades per la data i hora de registre d’entrada de la solꞏlicitud, així com les ampliacions d’àmbits territorials de les persones candidates actuals a la borsa, podran ser consultades de forma individualitzada mitjançant la web de l’aspirant.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.